Mitas guldkorn

Direktlänk till inlägg 23 april 2010

EN UNDERBAR MORGON OCH FÖRMIDDAG

Av Marita "Mita" - 23 april 2010 13:53

soligt och fint var det,så jag tog bilen och åkte med Peppe till Rynningehagarna.Oj han blir så sprittande glad,och får sina tokryck där.

  

Vi strosade runt där,och fåglarna kvittrade för fullt.Den underbara koltrasten satt och drillade så vackert.Jag har ju en koltrast hemma i trädgården som sjunger så underbart varje morgon och kväll.

Jag blir lite sorgsen i hjärtat när jag går där med Peppe.Saknaden efter Famous kommer över mig.Tänk så roligt även han tyckte det var att få springa runt där och leka och lukta på alla spännande dofter.Så jag kan inte hjälpa att mina ögon fylls med tårar och det värker i hjärtat av saknad. Han fattas mig och Peppe så mycket fortfarande.

Men dom där stunderna går ju över,och jag får glädjas åt alla fina minnen,och att jag har min Peppe kille som pussar mina kinder så mjukt och fint.

Solen har gått i moln och det blåser kalla vindar nu. Eftersom jag städade och tvättade igår,så är jag "ledig" idag,och då blir det ingenting gjort.Men vi var ju ute hela förniddagen,så nu kan man vara inne med gott samvete och slappa.  

 



123Friendster.Com



 
 
Pem

Pem

23 april 2010 15:49

Förstår att du saknar honom!
Jag kikade in till AM å hennes nya sida å såg att hon skulle lägga ner bloggen. De tycker jag e synd men efter omständigheterna så får man väl förstå henne oxå. Jag vet ju inte historian som ligger bakom men den verkar ju inget vidare kul i allafall. Hoppas hon kommer tillbaka igen!
Hoppas ni har en fin fredaskväll!!!

http://pem26.myshowroom.se

 
Stattinskan

Stattinskan

23 april 2010 17:20

... jamen Famous springer där med min vackra tik Bimbo ... det måste vara lycka!
Kramar

http://metrobloggen.se/stattin

 
yvonne

yvonne

23 april 2010 17:25

Den killen hade inga höns hemma som stoppade i dokumentförstöraren..Vilken härlig runda du och Peppe tog.Förstår att du saknar Famus,men du har Peppe att vara glad över..Kram!

http://metrobloggen.se/skaningen

 
Sita

Sita

23 april 2010 18:10

Hejsan. Nu vräker snön ner o det är vitt ute, fy satan. Kram

http://www.metrobloggen.se/Sita

 
Veiken

Veiken

23 april 2010 18:14

Vilken fin Peppe du har! Han ser så stolt och förnäm ut.
Jag förstår att det inte är lätt med en liten vän i hundhimlen, men han springer nog tillsammans med er och tittar på vad ni gör. Kram

http://veiken.wordpress.com

 
Hebbe

Hebbe

23 april 2010 18:24

Ja hon är rätt så pigg ändå,och humor har hon,,det är bara benen och fötterna som hon vill ha nya,,men hon tyckte det blev lite för mycket i dag""alldeles i onödan""var hennes kommentar..Haé Kram.

http://www.metrobloggen.se/boda

 
Roggan

Roggan

23 april 2010 19:16

Han är så söt Peppe där han står. Klart han saknar sin vän. Men sen har han ju dig. Ha en fartsatt bra kväll. Kramiz

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
Mia systeryster

Mia systeryster

23 april 2010 21:08

Förstår att du saknar honom, men vilken härlig dag ni verkar ha haft du o Peppe. Kram o hga en skön kväll!

http://www.systerystersdagbok.blogg.se

 
yvonne

yvonne

23 april 2010 22:18

Natti på dej vännen.Kram

http://metrobloggen.se/skaningen

 
Ingen bild

Berith

24 april 2010 08:46

Godmorgon vännen =)
Jag förstår verkligen att du saknar honom ...
Jag vet hur det känns , det är tre år sedan våran Svarten fick gå in i evigheten , men än idag kan det komma stunder då jag saknar honom , särskilt då jag och "Lillen" besöker vissa platser =)
En kär familjemedlem glömmer man inte , man bär alltid med sig underbara minnen , tack och lov för det =)
Önskar dig en god fortsättning på helgen , varma kramar =)

 
Ingen bild

lassika

25 april 2010 07:19

Förstår att du saknar honom, det spelar ingen roll att man har andra djur, dom är alla olika på sitt sätt
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marita "Mita" - 7 juli 2010 23:14

jag har en räv bakom örat,  om ni vill, kika in på min nya blogg, http://mithas.blogg.se  den är under upp byggnad, så jag skriver mer där sen, Pöss på er,   ...

Av Marita "Mita" - 7 juli 2010 21:53


i morgon blir det ingen tid med bloggen,och på fredag startar vi resan norrut.Kommer att övernatta och ta det lugnt uppöver. Funkar det mobila bredbandet uppe i dom norrländska skogarna så kanske jag hör av mig,annars får ni klara er utan mig,hi,hi...

Av Marita "Mita" - 7 juli 2010 12:48

jag tvättade hunddynor förut,såna som dom brukar ligga ute på.Det går att ta av överdraget,perfekt tänkte jag, att fräscha upp dom innan resan. Bara det att nopporna på undersidan rasade av och låg i maskinen, det var ju inte kul precis. Så jag fic...

Av Marita "Mita" - 6 juli 2010 16:46

idag har det varit lite mer molnigt och svalare i luften. Perfekt för att hålla på och greja inne en hel del. Vi åker ju i slutet på+ veckan, och jag är ju sån att jag måste städa och fixa med allt möjligt, det kan inte hjälpas, Nu sitter jag här...

Av Marita "Mita" - 5 juli 2010 22:43

nästan det bästa nu på sommaren, att sitta och njuta av  den ljumma sommarkvällen,speciellt nu när det fortfarande är ljust så länge. Tittade på  allsången från Liseberg med Lotta Engberg förut, riktigt bra och sommrig underhållning, Sen har jag ...

Ovido - Quiz & Flashcards