Mitas guldkorn

Alla inlägg den 12 februari 2010

Av Marita "Mita" - 12 februari 2010 22:23

ja jag lyckade få i Famous lite mat förut och även medicinen.Han var faktiskt lite piggare och vi gick en sväng runt kvarteret.Ingen blir gladare än jag.  

Nu väntar jag på omröstningen i Let´s Dance,härligt med samba dans ikväll.

Har sån huvudvärk så det blir gonatt sen utan läsning ikväll.

 


Good Night Comments



Av Marita "Mita" - 12 februari 2010 15:59

då menar jag att lura en hund att ta medecin som inte vill äta överhuvudtaget. Har man två bortopererade tänder plus ont i halsen och svårt att svälja.Ja vad gör man? För att få bort infektionen så måste pencillinet ner. Bisolvon som är slemlösande och en pytteliten tablett krossade jag och mulade in i en liten pannkaksbit.Famous älskar ju pannkaka så det gick faktiskt bra. Men sen blev det tvärstopp med pencillintabletten som är rätt stor.På nåt konstigt sätt så lyckades han få i sig pannkaksbiten, men tablett pulvret blev kvar. Till sist så kokade jag ris och sen gjorde jag välling.Det är också två saker som han gillar.Lätt att svälja tänkte jag.

Så jag blandade ihop välling,ris och pyttesmå pannkaksbitar i en skål och rörde om med tablettpulvret.

Först så nosade han bara och vände bort huvudet,kände väl lukten av tabletten. Men till sist så åt han med viss tvekan upp det som var i skålen. Nu får vi se hur det går senare i kväll,  

Peppe och jag gick en sväng till Konsum förut, och då träffade vi en hundkompis, så dom lekte en stund. Jag hade glömt köpa helggodis i går när vi handlade.Det måste man ju ha till fredagsmyset.

Ikväll blir det tacotubs med tillbehör, ska smaka så gott.

  

 

Pyzam Glitter Text Maker 

Av Marita "Mita" - 12 februari 2010 09:11

nej inatt har jag legat och lyssnat på Famous, han låter som han ska kvävas ibland, och då flyger jag upp.Det är det sega slemmet som han får upp.Det blev ingen gonattkissning för honom igårkväll.Han orkade inte. Nu på morgonen fick jag ut honom i trädgården i alla fall till sist. Men ingen mat vill han ha,och jag som hade lagt pencillin tabletten finfördelad i den.Nu får jag se hur jag ska lyckas locka i honom den.Det är inte lätt för han har väl så ont i munnen och halsen.

Ja det är ett pysslande. Ska gå en sväng med Peppe nu,han måste ju få sitt också. Han är förresten så bekymrad vad det gäller Famous,det luktar väl blod, och sen när han hostar upp slemmet.Peppe går stora omvägar förbi.  

Vi hörs......

 

free myspace comments

Ovido - Quiz & Flashcards