Mitas guldkorn

Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Marita "Mita" - 7 februari 2010 22:48

den är förresten slut nu, så då blir det hopp i säng. Det är nybytt i sängarna härligt.Stjärnklar kväll, så det blir nog en kall natt.

 


Good Night Comments



Av Marita "Mita" - 7 februari 2010 17:24

trött men nöjd sitter jag här,efter en hel eftermiddag ute i friska luften. Men det är klart, mycket gående i snö det känns, så det får man väl lida för.

Hundarna har sprungit en hel del, men det är lite för mycket snö på vissa ställen.Konstigt nog så är det Famous,gammelvovven som  plöjer ut i det värsta. Medans Peppe står och tittar på. Ser kul ut när dom  följer efter husse som spårar upp,och dom ska gå precis i hans fotspår.

Nu har jag faktiskt fuskat med en äppelmunk till kaffet när vi kom hem.Guuud så gott det var. Kaffet smakar underbart när man varit ute.

Gubben sitter och kollar på fotboll, jag ska ladda för en slappar kväll i soffan sen.

Lite bilder från eftermiddan som jag tog med mobilen.  

 

Pyzam Glitter Text Maker 

Av Marita "Mita" - 7 februari 2010 13:01

ja det måste jag säga, det är riktigt skönt ute. Solen värmer pyttelite,och talgoxen sjunger, kan det bli bättre?

Vi var iväg förut med hundarna och gick,nu är det för mycket snö för att kunna ge sig ut i terrängen så vi får gå på skogsvägarna.

Peppe har doppat huvet i snön och letat harskit,  

Famous ser oskyldig ut, men han gillar också det, ännu bättre med älg och hästskit tycker han.

Fick koppla upp hundarna för det kom folk och gick längs vägen, och man vet ju inte om dom är hundrädda. Peppe gillar att springa fram och hälsa.Han tror nämligen att han ska bli bjuden på godis.

Utsikten från trädgården på baksidan.Dröjer nog innan nån vill sitta där och fika.

Nehej, ska fortsätta med maten. Vi ska åka ut på landet sen och kolla hustaket. Köttfärslimpa med bacon står på menyn idag.

Ha de gott,       

 

Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com

Ovido - Quiz & Flashcards