Mitas guldkorn

Alla inlägg under april 2010

Av Marita "Mita" - 12 april 2010 22:41

lyckades titta på Kommissarie Winter som började ikväll.Sen slocknade jag,och vaknade lagomt till vädret på fyrans nyheter.Så nu ska jag dra mig mot sängen innan jag slocknar igen,  

Gubben var inte på bästa humöret när han kom hem förut. ÖSK förlorade mot GAIS med 0-2

Natti.....

 


Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images

Av Marita "Mita" - 12 april 2010 19:09

ja nära på,ett underbart väder,och inga moln på himlen,inte så mycket vind heller.Så det var bara att njuta i solen.

Men först var det ju tandläkaren.Två hål 900;per hål,sen tandhygienist. Men inte förräns i Maj ska jag tillbaks,dom är så fullbokade.Inga problem för mig,jag har inga besvär av hålen.Så Maj kommer det att bli ett hål i plånboken,snyft.Måste iväg och fixa fötterna också,och det blir även det i Maj.

Men jag har inte bara suttit i solen.Jag har plockat bort vinterskor och stövlar,tvättat mössor,vantar och halsdukar.Vinter och kyla godbye,  

Första humlorna har jag sett,till och med ett par flugor som hade fått kärleksfnatt.  

       Min fina Hortensia som blommar så,och tänk att gräsmattan håller faktiskt på att bli lite grön.

     Jag passade på att rensa lite bland hundsakerna,så nu kan jag köpa lite nya aktiveringleksaker till Peppe.Han var förresten helt slut när vi gick in sen.

Nu ska jag fixa lite mat till honom,då blir det fart ska ni se,

Gubben är på fotboll med sonen,ÖSK - GAIS så fint väder,perfekt att kolla på fotboll,om man nu har det intresset,  

 


Funscrape.Com

Av Marita "Mita" - 12 april 2010 08:58

känner mig trött seg,och lite yr.Gungar liksom i huvet när jag rör på det.Kände det för några veckor sen,och så var det bättre,men nu är det tillbaks igen.Usch,ingen trevlig känsla. Men det kanske är vårtrötthet som man brukar säga.

Idag är det tandläkarbesök på förmiddan.Undersökning,för att se om jag har några hål.Hoppas att det ser bra ut. Var ju där för ett par veckor sen och lagade en fyllning som hade rasat.Idag var det kyligt på morgonen,minusgrader,och gubben fick skrapa rutorna. Men med solens hjälp så stiger graderna rätt snabbt.Ser´ut att bli en fin dag vädermässigt.

Ha de....

 


Funscrape.Com

Av Marita "Mita" - 11 april 2010 22:31

ibland så undrar jag varför man sitter kvar och tittar.Ren slöhet antar jag,brist på intresse att leta efter nåt bättre.

Nu ska jag i alla fall skriva ett par rader i min dagbok innan jag lägger mig. Ja jag skriver dagbok,och det har jag gjort sen 1996.Bara några rader om vad som hänt under dan och lite tankar.

Sån är jag,kul att kunna gå tillbaks ibland och se vad man gjorde och vilket väder det var.

Natti,natti.....

 

Fantasy Comments and Graphics for MySpace, Tagged, Facebook

Av Marita "Mita" - 11 april 2010 19:15

ja det har varit en bara vara dag,inga måsten.Dom har lagts åt sidan.Jag tvättade lite och hängde ut första gången i år.Härligt med den friska doften i kläderna.

Gräsmattan torkar upp nu när solen får komma åt den. Vi har fikat och haft det skönt i solen.Fast ska jag vara ärlig så kom det en del moln i vägen emellanåt.Men i det stora hela så har det varit skönt.

På kvällen kom dottern med sambo förbi,resan hem från norrland hade gått bra.Så nu kan jag vara lugn.

Ha de....

 


Funscrape.Com

Av Marita "Mita" - 11 april 2010 11:38

idag ska jag inte klaga.Solen strålar från en klarblå himmel.Kanske liiite kyligt i vinden,men är man i lä,så är det kanonskönt.

Peppe ligger och snusar bakom mig,vi har varit och gått med honom nere vid Rynningehagarna.Jag och gubben har fikat,och han har fått ett tuggben,klart han måste fika också,  

 

Översta bilden till vänster,skickade dottern bara för att visa hur mycket snö som ramlat ner från taket där uppe vid stugan.Idag är dom på väg hem.Så nu får jag oroa mig för hemfärden,sån är jag.Dom har köpt med sig rökt fläskkarré från en affär i Vilhelmina som har en underbart god rökning,den finns bara där uppe.

Nehej,nu är det dags för mig att börja med maten.En mustig köttgryta blir det,känner redan hur hungrig jag blir.

Ha de....   

 


Funscrape.Com

Av Marita "Mita" - 10 april 2010 22:32

ingen vårvärme precis tack vare dom kalla vindarna.Jag gick en sväng med mina nya walking dojor,gick rätt bra trots min onda fot.Får jag bara gå in dom så blir dom mjukare.

Jag var och vattnade dotterns alla planteringar,i morgon kommer dom hem.Kanon fint har dom haft idag,snön börjar smälta där uppe nu.Men det kommer ta tid.

Nu ska jag kolla klart på Brottskod försvunnen,sen blir det gonatt.Gubben tittar på El Classico,så han blir nog uppe ett tag till.

 

free myspace comments

Av Marita "Mita" - 10 april 2010 12:32

ja det blev en liten shoppingtur upp på stan.Gubben skulle till Clas Olsson och kolla efter en kabel,och jag hängde på.Då kunde jag gå in på hälsokost under tiden.Sen gick vi en sväng och kollade lite,och när vi kom in på Team sportia så hade dom bra priser på Reebok walkingskor,mina favoriter.Så jag provade ut ett par som var sköna.Jag måste ju tänka på min högerfot att det inte klämmer.Nu hoppas jag att det kommer att funka,för det här med skor är inte lätt.

  

Dom är mjuka och sköna,så nu håller jag tummarna.

Idag är det kyliga nordvindar och gråmulet.Väntar med spänning på den där värmen dom har pratat om.  

Lite bilder från igår...

Peppe vill gärna vara mitt i smeten.Ida är så duktig på att sitta nu,en riktigt liten knubbis är hon. Amanda körde hårt med farmor,sen däckade hon i soffan och sussade gott en timme,  

Nu håller gubben på och byter till sommardäck.Det är ju dags för det lite tidigare i år.Typiskt nog när det varit sån lång och sträng vinter.

Nehej,nu ska jag gå ut och provgå skorna en liten sväng,

Ha de.... 

 

Visit <a href=SweetComments.net" /> 

Skapa flashcards