Mitas guldkorn

Alla inlägg under april 2010

Av Marita "Mita" - 26 april 2010 13:11

ja det börjar så fint,sen bullar molnen upp sig. Men det är i alla fall varmt,ca, 15 grader.Inte illa. Tidigare på förmiddagen så åkte vi iväg till favoritstället. Idag följde Peppes bästa kompis Lukas med.

Dom rejsade runt så det rök i fjolårsgräset.

Dom har varit kompisar sen dom var små,aldrig några problem.

Två trötta hundar var det sen. Så Peppe snusar så gott här bredvid mig.

Men som sagt solen börjar försvinna mer och mer,men finns bara värmen kvar så är det ok. Jag håller på och tvättar vinterjackor och hänger ut.Vi går ju snart in i Maj,helt otroligt. Inget grönt än på rosorna,så det är sent. Till Valborg så brukar jag ha klippt dom.  

Peppe på en sten borta vid ridhuset,så fort han ser en så måste han upp på den. Bra utsikt antagligen.

Jisses vad han springer med benen nu i sömnen,drömmer nog om sitt rejsande förut.      

 

Av Marita "Mita" - 25 april 2010 16:53

ja på förmiddagen var det skapligt,solen visade sig emellanåt.Jag var iväg med Peppe en sväng.Sen när vi kom hem,då höll gubben på och rev ut allting i förrådet.Herregud vad mycket saker som man bara hivar in där. Jag hade väl sagt nån gång att vi borde rensa där,och nu var det dags ,  

Nog blev det rensar allt, gott om  plats blev det nu,nästan så man kan ha dans därinne,  

Men som sagt solen försvann mer och mer,så fikat ute blev inte så skönt som vi hade tänkt.

På eftermiddan var vi till Oset,ett naturreservoat bortanför småbåtshamnen.Mycket folk och hundar, Peppe tyckte det var kul.

    

Jag skulle ta kort på den nya bron som var klar,men batteriet tog slut.Typiskt mig,det skulle jag ju ha laddat var det tänkt.

Lite frusen var man allt när vi kom hem,så det blev fika inomhus.

Nu har gubben stuckit iväg på fotboll, han tog på sig långkallingar.Blir småkyligt att sitta där i två timmar.  

 



123Friendster.Com

Av Marita "Mita" - 24 april 2010 12:14

  eller inte ha alla höns inne,  Jag satt ute och fikade förut,men så gick solen i moln och då tog jag med mig kaffelatten och gick in.Tänkte att jag kan sätta mig vid datorn en stund tills solen kommer fram igen. Men först gjorde jag ett par andra saker,sen satte jag mig vid datan.

Efter en stund kom jag på att jag hade ju kaffe kvar.Men var hade jag ställt det?

Jag letade överrallt,men herregud tänkte jag,det kan ju inte bara försvinna.

Till slut hittade jag det, inne på toan,på handfatet.Vad fasiken hade jag tagit med mig kaffet in dit för? Snacka om virrpanna,  

 

Det var riktigt skönt förut,klarblå himmel och strålande sol.Jag åkte såklart iväg med Peppe till favoritstället.Gubben var kvar hemma och förberedde för eftermiddans fotboll.

Det var underbart skönt att gå där i solen.Jag kör aktivering med Peppe så han får jobba med hjärnan också.Bara roligt tycker han,  

   

Det är mycket att hålla koll på,bra utsikt har han också,eftersom han älskar att hoppa upp på höga stenar. 

En lite fråga till er,vad tror ni att det här är?

Finns gott om dom där vi går.

Nu ska jag ta och tvätta mina lockar,och se om jag kan få till nån frisyr sen.Blir inte lika snyggt som när frissan gör det.   

   

Glitter Graphics



Glitter Text Maker

Av Marita "Mita" - 23 april 2010 22:44

på eftermiddan började det blåsa kalla vindar,och på kvällen haglade det samtidigt kröp graderna ner,så det låg kvar på backen som blev vit.Men i morgon ska det bli varmare,och dagarna framöver också.Det ser jag fram emot.

Ikväll har vi gottat oss med en tacogratäng,och en bit kladdkaka till kaffet.  

Tittade lite på Talang förut,såg att det var en kvinna från Örebro som sjöng jäkligt bra,alltid något.Men nu ska jag släcka ner,filmen jag ser på är nog snart slut.

Natti,natti......

 


Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images

Av Marita "Mita" - 23 april 2010 13:53

soligt och fint var det,så jag tog bilen och åkte med Peppe till Rynningehagarna.Oj han blir så sprittande glad,och får sina tokryck där.

  

Vi strosade runt där,och fåglarna kvittrade för fullt.Den underbara koltrasten satt och drillade så vackert.Jag har ju en koltrast hemma i trädgården som sjunger så underbart varje morgon och kväll.

Jag blir lite sorgsen i hjärtat när jag går där med Peppe.Saknaden efter Famous kommer över mig.Tänk så roligt även han tyckte det var att få springa runt där och leka och lukta på alla spännande dofter.Så jag kan inte hjälpa att mina ögon fylls med tårar och det värker i hjärtat av saknad. Han fattas mig och Peppe så mycket fortfarande.

Men dom där stunderna går ju över,och jag får glädjas åt alla fina minnen,och att jag har min Peppe kille som pussar mina kinder så mjukt och fint.

Solen har gått i moln och det blåser kalla vindar nu. Eftersom jag städade och tvättade igår,så är jag "ledig" idag,och då blir det ingenting gjort.Men vi var ju ute hela förniddagen,så nu kan man vara inne med gott samvete och slappa.  

 



123Friendster.Com



Av Marita "Mita" - 22 april 2010 21:46

nej sonen ringde och sa att Amanda hade fått feber och verkade hängig,så dom stannade hemma,och bara en av dom gick på föräldramötet.

Vi får se om hon blir bättre till helgen,kanske hon kan sova över då.

Nu sitter jag och kollar på Lyxfällan,blir lika illa berörd varje gång.Varför tittar jag egentligen?

Såg på vädret förut att det verkar bli varmare i helgen redan,skönt.  

 

Good Night and Sweet Dreams Comments and Graphics for MySpace, Tagged, Facebook

Av Marita "Mita" - 22 april 2010 13:09

men jag har sett i andra bloggar att det kommit en hel del,och inte ser det roligt ut.

Iskalla nordvindar är det,och jag som fryser så,har tagit fram varma jackan igen.Inte fasiken tänker jag frysa.

Inneaktiviteter har det varit som håller en varm.Städning och tvättning.Skulle ha passat bra att baka också och få dra på ugnen.Men jag bakade ju bullar i förrgår så nån måtta får det vara.

För ett år sen så stod gubben i skjortärmarna på fredagskvällen och grillade,det ser så skönt ut.

Vi hade stängt av gräsmattan och lagt ut jord och sått frön.  

Min Magnoliabuske hade slagit ut så här mycket.

Men kommer bara värmen så går det fort. Vi har i alla fall nånting att se fram emot.  

Lite senare på eftermiddan så kommer Amanda och Ida.Mamma och pappa ska på föräldramöte på dagis. Sen hämtar dom Ida,men Amanda ska sova över tills i morgon,hon tycker det är så roligt.Det gör även farmor och farfar,    

 


Funscrape.Com

Av Marita "Mita" - 21 april 2010 21:57

när man är nypermanentad.För när jag klev ut från frissan så regnade det,och det var en bit att gå till bilen.Det blir liksom lite mer lockigt då,  så jag fick blåsa till det när jag kom hem.

Så här blev det i alla fall,och nån före bild får ni icke,  

Peppe han blev så glad när jag kom hem,och då vill han gosa och puffa och nosade igenom mitt hår.Det luktar ju lite speciellt med permanent.

När jag var och handlade på Maxi tidigare idag,så köpte jag mig ett par nya solbrillor.Dom gamla har blivit så repiga.Hoppas det blir väder så man behöver använda dom också.En ny snuttekasse köpte jag också,den var så söt med sina broderier så jag kunde inte motstå. 

Jag kunde inte heller motstå ett erbjudande från Jotex.Rabatt på 150 kr. Två nya överkast som var prisnedsatta,och kuddfodral.När man har en stor hund som ligger uppe i sängarna så blir det slitage på överkasten,för dom behöver ju tvättas rätt ofta. 

   

Nu ska jag bara se klart på fyrans nyheter och väder,sen kryper jag upp i sägen och fortsätter läsa Dödligt villospår av Nora Roberts,

Natti,natti......   

 


Good Night Comments


Skapa flashcards