Mitas guldkorn

Alla inlägg under mars 2010

Av Marita "Mita" - 21 mars 2010 12:32

det snöar kraftigt av och till,men det är mest som blötsnö, så det lägger sig inte så mycket än.Blir det väl halkigt och eländigt när det fryser på.För det ska ju bli kallare sägs det.

Tur man fick njuta lite av våren igår i alla fall.

Efter maten sen så ska vi åka en sväng till Ikea och se om dom har nåt bra skrivbord.Jag vill inte ha för stort,och sen ska det vara vitt.Ja,ja,vi får väl se vad det blir.

 


Funscrape.Com

Av Marita "Mita" - 20 mars 2010 23:20

jag skulle ju se Millenium,men somna till emellanåt,fast jag fick rätt bra behållning i alla fall. Jag har läst böckerna så då vet man ju handlingen.Dom har lyckats bra tycker jag.

Körslaget såg jag på första timmen,men tycker inte det är lika bra som tidigare,kanske det är mig det är fel på,  

Nu har banne mig sömngruset landat ordentligt här,så natti,natti säger jag....

 


Good Night Comments


Av Marita "Mita" - 20 mars 2010 17:59

otroligt,inget sittande vid datorn.Förutom när jag installerade skrivaren som vi var och köpte på förmiddan.En riktig fotoskrivare.Vi hade en förut,men den säckade ihop för ett tag sen.Gubben har en vanlig skrivare på kontoret.Nu ska jag göra i ordning en riktig datorplats för mig här uppe.Jag har suttit vid bordet i vardagsrummet,men det blir inte så bekvämt i längden,sen har man ju en massa papper grejer som tar plats.På kvällarna sitter jag i soffan med den lille lappen i knät,och det är ju behändigt. Men i morgon får vi ta en sväng till Ikea och titta på skrivbord.Sen gör jag i ordning min datorhörna lite mysigt,så sitter gubben nere på sitt kontor.Rättvist och bra eller hur,  Då har jag både fotoskrivare,den vanliga bärbara datorn,och lille lappen.Snacka om data freak,  

Men som sagt,det har varit ett underbart väder idag.Snön smälter så fint,blåsten har tagit en hel del också.Så vi har varit ute en hel del,en sväng på landet,och sen förbi hos sonen och fixat för katterna.

Ikväll blir det pizza,mumsigt. Sen tänkte jag kolla på Körslaget,typiskt nog så börjar Millenium serien också.Så jag får spela in den.

Nehej, nu ska jag pyssla lite med Peppe.Vi håller på och tränar lite nya saker,  

 


Funscrape.Com

Av Marita "Mita" - 19 mars 2010 23:07

nu åkte Willy ut ur Lets dance,gud så skönt.Inte för att jag har nånting emot honom,men det hade varit fruktansvärt konstigt och orättvist mot dom andra om han gått vidare till final.

Nu kan man se finalen med glädje nästa fredag.

Sonen ringde förut och sa att resan upp till Sälen och Lindvallen hade gått bra.Då kan oroliga jag vara lugn.

Det har börjat blåsa en hel del,knakar i huset.

Snön töar rätt bra nu,  

Dags att blåsa lite sömngrus på er,nu går jag och lägger mig,natti.....

..


Funscrape.Com

Av Marita "Mita" - 19 mars 2010 15:46

ja vad säger man om alla hundbajshögar som kommer fram nu.Det verkar vara extra besvärligt att ta upp efter sin hund på vintern när den sätter sig i snöhögarna.

Jag blir rent ut sagt så förbannad på den slöheten,eller bekvämligheten som det är.Det ska väl inte vara så förbaskat svårt att kröka rygg och ta upp.Under alla dessa år som jag haft hund kan jag ärligt säga att jag aldrig missat nån gång.Jag ger mig själv en eloge för det. Men det sitter i ryggmärgen att ta med bajspåsar.Jag tror jag banne mig har påsar ligger i varenda jackficka,även i handväskan.

Ok,ibland kan det vara långt mellan hundlatrinerna,men då får man väl bära med sig påsen. Hur kul är det att trampa i skiten? Inte alls roligt att stå och göra rent skorna.

Så alla ni hundägare,är ni duktiga och tar upp efter eran hund?

    

Nog med skitsnacket, det är ju fredags kvälls mys på gång snart.Vad ska ni hitta på för gott att äta? Jag hade inga idéer på något avancerat,så det blir fläskkotletter med klyftpotatis och bearnässås.Det duger gott.

På förmiddan så smällde vi i oss brownies med vaniljglass till fikat när min före detta jobbarkompis var här och vi satt och surrade.Det lägger sig fint runt midjan,  

 

Glitter Text Maker




123Friendster.Com

Av Marita "Mita" - 19 mars 2010 08:43

igårkväll satt jag och mumsade på en skorpa till teet.Kände plötsligt att jag bet på något hårt.Vad tror ni det var? Rätt gissat,en plomb som hade lossnat.Skit också,  jag som ska till tandläkaren i April på en vanlig undersökning,och har varit så glad att ingenting har rasat i munnen under det här året sen jag satte in kronorna.Jaha,så var det dags igen.Hoppas det går att fixa utan allt för stort hål i plånboken.

Igårkväll var jag så trött att det blev sängen tidigt för mig,jag låg och läste ett tag,sen blev det gonatt.

Vaknade mitt i natten av en vägskrapa som dundrade förbi,jisses vad rädd jag blev först,hela huset vibrerar ju.

Det töar på bra ute,det är både för och nackdelar,för gud så mycket vatten det blir,men så här blir det ju när all snö ska väck.

Gubben stack iväg på jobb förut, så det är tyst och lugnt i huset.

Sonen Peter kommer förbi sen och ska hämta våran gps.Dom ska upp till en stuga nånstans i Sälen och stanna ett par dagar. Dom firar ju 10 år tillsammans,så jag hoppas dom får det härligt där uppe tillsammans med barnen. Amanda har ju sina små skidor med,Ida får åka i pulkan.

Jag brukar ju alltid oroa mig när mina nära och kära ligger ute på vägarna,så jag hoppas resan går bra.

Nehej, jag ska ju få fika besök på förm, så det kanske är bäst jag snyggar till mig lite.  

 


Funscrape.Com

Av Marita "Mita" - 18 mars 2010 17:20

ja det är det i Icas bok med landskapsrätter som jag köpte idag när vi handlade. Billigt också bara 25;med bonuschecken. Jag har inte hunnit läsa igenom den än,men jag såg ett recept på paltmuffins med västerbottenost verkar väldigt spännande.Jag ska provlaga många utav dom,lägga ut på bloggen och säga vad jag eller vad vi tycker,spännande vad?  

  

Nu är det vårvindar friska som blåser,det är bra för det tar på snön.

Städningen är klar,och nu ska vi äta ugnspannkaka med bacon och äpple. Gud så gott det ska bli.

  

 


Funscrape.Com

Av Marita "Mita" - 18 mars 2010 13:37

ja jisses vad det har rasat från taket,och mer ska ner. Tur man inte gick där under,  

Inatt har jag sovit som en jäkla kratta,inte för jag vet hur en sån sover, men trött och seg i kroppen var jag när det var dags att gå upp. Men lite alvedon frukost och kaffe,så piggnade jag till någorlunda. Dom säger ju att barnbaciller är rätt aggressiva för far- och morföräldrar.Så är det nog. En annan gång som jag fick Amandas förkylningsbacillusker så blev jag helt däckad. Men så illa är det inte nu, trött och seg i kroppen visserligen,men uppe och på benen. Vi har varit och handlat innan gubben stack iväg på ett jobb.Men han blir inte borta så länge, sen ska vi hjälpas åt med städningen. Vi har kommit på att det är så skönt att ha den gjord till fredan. Då är den dan ledig till annat.

Som sagt, det är riktigt töväder,och inatt har det inte varit minusgrader för en gångsskull. Det har faktiskt regnat lite. Så blött och plaskigt blir det.

Ute vid Maxi stormarknad är det stora sjöar.Inte lätt att ställa bilen utan att behöva vada fram.

Nehej,nu ska jag ta mig lite försenad lunch tror jag.

Ha de....

 



123Friendster.Com

Ovido - Quiz & Flashcards