Mitas guldkorn

Alla inlägg under januari 2010

Av Marita "Mita" - 6 januari 2010 23:27

sen blir det gonatt.Jag har sett den tidigare,men tror inte jag såg hela faktiskt.Riktigt spännande nu på slutet.

Natti,natti.....

 

good night

Av Marita "Mita" - 6 januari 2010 16:53

jag smörade gubben riktigt ordentligt efter maten,så vi drog iväg sen till Ikea. Det tar ju en stund att knata runt där,jag skulle nog kunna handla på mig en hel del när jag går där.

Men vill man begränsa handlandet så ska man bara ta med en Ikea kasse in,då kan det inte bli så mycket.Men jag lyckades ändå fylla den rätt bra.Gubben fick släpa på den,  

Det blev lite smått och gott.Fyra kuddöverdrag,två innerkuddar.Tre påslakan,det randiga är till barnstolen att sätta runt så det blir stadigare för barnet att sitta,sen en ny badrumsmatta.

När jag kom hem så tog jag på mina sköna fårskinnstofflor.Kände mig lite frusen. En latte att bli varm av var inte helt fel heller.

     

   

Här ser ni hålet på sidan som Peppe gnagde sönder,men dom går att ha i alla fall. Appropå gnaga sönder. Han gnager sönder kuddöverdragen i hörnen.På dom kuddar som ligger på sängarna.Därför får jag köpa nya med jämna mellanrum.

Här ser ni min snygga gipsade hand och arm.Knappa på datorn går rätt hyfsat i alla fall.

Nu är det snart  dags för sista prommenaden med vovvarna.Nu är det "bara" 16 minusgrader. Men det hinner säkert bli kallare senare i kväll.

Ha de gott..... 

 

Hug Comments at <a href=CommentHaven.com" /> 

Av Marita "Mita" - 6 januari 2010 11:46

det har det blivit en del nu på förmiddan. Julgranen är nerpackad, och alla tomtar och pynt också.

Men det blir tomt först tycker man,fast ändå rätt skönt.Julgardinerna i köket och ljusstakarna i fönstren kan få stå kvar till nästa helg tror jag.

Det blev en kort prommis förut med vovvarna.Det var ju 21 minus,men dom måste ju ut och göra ifrån sig.Gammelvovven lider mest av kylan.Han får såna kramper i tassarna stackarn.Det blir mycket tassmassage innan vi är hemma.

Det är inte så mycket folk ute faktiskt,dom håller sig inne i den goa stugvärmen. Bara vi hundägare som måste ut i alla väder.

Jag tog lite kort på Amanda i går kväll,hon hade fått sina första skidor som hon ville visa upp.Ny skidhjälm också.

      

Sammanbiten ser hon ut,prislappen hänger kvar på hjälmen.

     

Jisses, det är till och med svårt att hålla balansen inomhus.

     

Men kolla det gick ju bra.Hoppas hon tycker det är lika kul ute sen i snön.

Ja det hade varit riktig shopping igår med rejäla vinterkläder till både Amanda och Ida. Hela familjen skulle åka upp till Gillersklack idag där husvagnen står,och stanna till söndag.Synd att det är så kallt bara. Men det går ju även att vara inomhus där och bada och ha kul.

Undrar om jag kan lura med gubben ut till Ikea på eftermiddan.Jag behöver ha honom till chaufför,lite svårt att köra än med en hand.Det är ju så besvärligt väglag,så man behöver allt ha två händer på ratten.

Ja,ja, vi får väl se....  jag får väl smöra honom lite.

 

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Av Marita "Mita" - 5 januari 2010 21:08

det är för kallt tycker jag.I morse var det 21 minusgrader,och nu är det snart 25. Herregud det är knappt hundarna vill gå ut.Jag smorde in deras tassar med fet hundsalva förut,men dom hoppade på tre ben i alla fall.Så vi fick stanna och massera hela tiden.Korta prommenader blir det nu, med tjocka täcken på.

Dottern var ledig idag, så hon har varit här idag.Berättade om vistelsen uppe i norrland. Det blev inte så mycket skidåkning,det var för kallt. 32 minusgrader var det nån dag, inte så lämpligt med skidåkning då.

Tänkte plocka bort julpyntet idag,men det har inte blivit nån tid till det.Strunt samma,det hinns med i morgon.

Amanda med familj var här förut i kväll,det blev såklart Piff o Puff på dvd. Hennes stora favoriter just nu.Hon ska alltid se den när hon är här.Så nu kan vi den utantill,fram och tillbaks,  

Nu sitter jag här och tittar på Collition.Dom två sista delarna sänds nu ikväll.Engelska deckare är alltid bra.Tidigare såg jag på Bygglov,gillar verkligen det programmet,Willy ärju för rolig.

Jisses vad trött jag är,hoppas jag orkar vara vaken ett tag till.  

 

free myspace comments

Av Marita "Mita" - 4 januari 2010 22:10

men jag känner ingen insperation att handla nånting av sommarkläderna.Kanske beror på att det  är full vinter ute,och då saknas den rätta känslan att klä sig i tunna kläder. Jag har inte ens varit på mellandags rean. Otroligt för att vara mig som älskar att shoppa.

Kanske beror på att det är så besvärligt att klä sig med en hand.Så det blir att jag väljer kläder som är lätta att ta på.Typ mysbyxor istället för trånga jeans,och jumprar med vidare ärmar.

Nu är det kallare väder på gång igen.Det som har varit så skönt idag med  bara 4 minus mitt på dan. Nu har det krypit ned till 16 minus,  

Krypa ner ska jag också göra,i sängen och läsa en stund.

Natti,natti....

 


Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images

Av Marita "Mita" - 4 januari 2010 16:14

det märks att vi långsamt börjar gå åt det ljusare hållet.Himlen mörknar inte lika fort längre.Men visst, det är en lång sträcka kvar än.

När jag stod i vinskyddet på förmiddan, så tänkte jag att den första kaffekoppen där är helt underbar.När det droppar från taket och fåglarna har börjat kvittra.Det är sånt man får tänka på när vinden och snön biter i kinderna.

Prommenaden gick bra, men visst känns det konstigt att hantera hundarna med en arm.Tur dom är så snälla mina gubbar.

Vi var ute sen en timme nästan med lite lek och godisletning i snön.

Nu ska jag ta ut tonfiskpajen ur ugnen. Ska smaka gott,  

 

Av Marita "Mita" - 4 januari 2010 09:13

för en prommenad med hundarna. Vi har ju gått tillsammans jag och gubben,men nu är han iväg på jobb. Så nu tänkte jag försöka gå själv med dom.

Enarmad och två stora hundar, det får bli en kortare sväng.Sen får vi vara ute här och köra lite godis sök.

Ska inte glömma broddarna,det är inte så skönt att gå på dom tycker jag,men vad gör man. Dumt att utmana ödet.

Gråväder och lite mildare,bara 6 minus.

Dags att klä sig, det tar en stund nu för tiden.

Ha de gott....

 


Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images

Av Marita "Mita" - 3 januari 2010 22:23

resan hem för dottern och sambon gick bra. Det hade varit en del olyckor efter vägen, och halkigt var det.Ja herregud vilka bilder man målar upp för sig.

Nu har jag suttit och tittat på Wallander,men jag måste erkänna att jag somnade till emellanåt.

Vad tycker ni förresten om vargjakten? Det är ju mycket delade meningar om den.Själv är jag lite kluven vad det gäller. Egentligen tycker jag vargen borde få vara.Det kan ju jag säga som bor så här och inte behöver konfronteras med den inpå stugknuten.Men vargen har alltid funnes, och gör egentligen ingen större skada.Så stor är inte vargstammen att den behöver skjutas av. Ja det är min åsikt i alla fall.

Nu är det dags att släcka ner för idag.

Natti,natti....

 

GlitterLive.com" src="http://i327.photobucket.com/albums/k456/glitl/sec/good-night/014.gif" border="0" alt="" />
Glitter Graphics - GlitterLive.com

Ovido - Quiz & Flashcards