Mitas guldkorn

Alla inlägg under december 2009

Av Marita "Mita" - 10 december 2009 23:31

Jajamensan,bara att hoppa i säng nu och läsa en stund innan John Blund Dyker upp,han är på G känner jag,

Natti.....

 


Av Marita "Mita" - 10 december 2009 21:40

 

Jag var där en stund,eller man kan säga så här,att jag kommer in ibland.Mest nyfiken på hur dom är klädda.Annars är det ganska långtråkigt med alla intervjuver.

Jag har inte gjort så mycket,förutom aktivering med hundarna och lite matlagning. Gick runt och petade med dammtrasan förut,helt oinspirerat. Jag tror att det är värken som tar ner humöret.

Men vi hade roligt jag och hundarna,dom får mig på bra humör,och dom är så tacksamma och blir så glada när vi skojar till musiken. Vi dansade till Mary`s Boy Child med Boney M,sen låg vi på sängen och vilade.

Man får lyssna på julmusik för att få fram lite julstämning.

  

 Ett par av skivorna jag spelar nu. Sen när jag var och handlade förut, så köpte jag tre filmer. Det är ju sån där så kallad filmfestival,så man kan köpa tre för 99 kr. Dom här rotade jag fram ur högen....

 

Travolta och Julia Roberts filmer är ju klassiker,och den tredje är från 2005 riktigt spännande.

Såg förresten på vädret förut att det ska bli kallare med minusgrader till nästa vecka.Jippii, tänkte jag,inga lortiga hundar,och därmed inte så smutsiga golv. Skönt för dom att slippa denna eviga tasstorkning. 

 

GlitterLive.com" src="http://i341.photobucket.com/albums/o383/glitli/christmas/n136.gif" border="0" alt="" />

Av Marita "Mita" - 10 december 2009 13:25

GlitterLive.com" src="http://i327.photobucket.com/albums/k456/glitl/sec/good-afternoon/003.gif" border="0" alt="" />

Inte tycker jag att tiden borde gå så fort ibland. Jag hinner ju ingenting,undrar vad jag håller på med egentligen?

Gubben tog ju hundarna i morse innan han for iväg,men inte bajsade Peppe.Så jag fick halta runt kvarteret med honom,och då bidde det en hög. Sen åkte jag iväg till Willys och handlade,det var himla länge sen jag var där.Det har mest blivit Ica Maxi stormarknad eller CoopForum. Men Willys är helt klart billigast.

Nu är julskinkan inhandlad i alla fall,plus diverse annat.Inget svårt att fylla kundvagnen.

Nu är latten och mackan avverkade,tidningen läst,får försöka göra lite nytta,och inte bara göra av med pengar,  

See ya....





Av Marita "Mita" - 9 december 2009 22:54

Hot Comments 
Tänker gå och lägga mig och fortsätta läsa i boken jag håller på med . "Fyrvaktaren", den är riktigt bra, så

Natti,natti....

Av Marita "Mita" - 9 december 2009 21:44

Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com
Ja Amanda med familj tittade in mitt i köttpackningen. Amanda ville se på Piff o Puff.Jag har dom på dvd,och hon älskar att titta på dom. Sen hjälpte hon mig att gömma godis till hundarna,jättekul. Vi åt mat, sen somnade Ida ett tag, oj vad hon växer lilltösen. Amanda pussar och klappar på henne,men man får vara med lite där,för klapparna kan bli lite väl hårda ibland. När Ida skriker då är hon där och stoppar in nappen.  

Bonde söker fru har jag tittat på,sen blev det Pernillas jul.Det programmet har jag inte sett förut.Men det är ju så många matlagningsprogram att välja på.

 

 

Av Marita "Mita" - 9 december 2009 14:08

Jag fick hjälp med hundarna i morse,så jag kunde ta det lugnt ett tag.Efter kaffe och intag av värktabletter så åkte jag iväg ut till stora köpcentret och gick in på TOYS "R" US

Jisses vad mycket folk det var trots att det bara var en vanlig onsdag förmiddag.Fast det är klart,det är ju snart jul,så inte så konstigt kanske.

Hittade faktiskt det jag hade tänkt mig i stort sett,så jag var nöjd när jag åkte hem. Men känner jag mig själv rätt, så blir det säkert nåt klädplagg också till Amanda och Ida.

Men oj så trött och ont jag hade när jag kom hem.

Nu har det blivit mer kaffe och värktabletter,måste ladda för kvällen.Då ska vi hämta en köttlåda vi beställt.Så det blir att paketera kött sen ikväll.

See ya..... 

            

 

Av Marita "Mita" - 9 december 2009 09:06

Känns som jag snart är tillbaks på ruta ett,och det vore ju fasansfullt. Snart jul med allt vad det innebär,och inga julklappar köpta än. Men jag är en envis jäkel och kämpar på. Fast jag borde ju veta att lyssna på kroppens signaler.

Just nu sitter jag här och känner mig ganska deppig.

Så ursäkta om jag är gnällig,men det är sån jag känner mig nu.

Jag får återkomma lite senare.

See ya....

 

 


Good Morning Comments at <a href=CommentHaven.com" /> 

Av Marita "Mita" - 8 december 2009 22:27

Såg just på vädret att till nästa vecka skulle det komma kallare luft ända ner till sydsverige. Det ser jag fram emot.

Ikväll har jag inte gjort många knop. Men tidigare på eftermiddan så gjorde jag en mazarinkaka som jag frös in till julen. Annars har jag mest tyckt synd om mig själv och min onda fot.

Den är ännu sämre nu. Tycker jag haft nog av att halta fram på prommenaderna. Ett elände att behöva be andra om hjälp med hundarna.Det är väl nån inflammation i leden som måste läka ut.

Har suttit och kollat i recepten vad jag ska baka till jul.Kakor tillhör inte min starka sida precis,så det brukar bli lite enklare varianter. Men mandelformar ska jag i alla fall göra,dom är mina favoriter.Finska pinnar blir det också,sen chokladkakor.

           

Eller kanske sirapskakor,ja vi får se,det kanske bara blir en sort.

Nej nu är det dags för gonattläsningen,men först kissning av hundar.    

Natti,natti....  

     


 

Skapa flashcards