Mitas guldkorn

Alla inlägg under december 2009

Av Marita "Mita" - 28 december 2009 14:43

ja men herregud så skrajsen man är när man har halkat omkull och slagit sig så illa. Jag hade broddar på,men när det är så moddigt och mycket snö på en del ställen där det är dåligt plogat så gör dom väl ingen nytta.Men lika bra att ha dom på i alla fall.

Jag tog mig en prommenad till Bilradioservice som ligger en skaplig bit härifrån.

Min mobil som jag köpte för ett och ett halvt år sen har inte varit så bra, och den har varit inlämnad ett antal gånger. Visserligen har det gått på garantin,men det börjar bli tröttsamt att inte kunna lita på att den ska fungera. Kan vara nog så viktigt ibland.

Så därför gick jag dit, och dom är så himla bra att jag fick ett bra pris på en ny telefon. Ett nytt sim kort utan extra kostnad plus att dom bjöd på fika. Den gamla ska dom titta på igen, garantin gäller ju fortfarande.

Så jag har suttit och läst in mig på nya finesser som så klart finns.

Eftersom jag inte är sams med det tekniska så tar det ett tag innan poletten trillar ner, *ler*  Men nu har jag nog greppat det mesta tror jag.

Min armbåge värker som tusan när jag sitter och skriver så här.

Den fick ju också en redig smäll och är fortfarande alldeles blågrönlila färgad. På onsdag ska jag tillbaks på kontroll för handleden.Då ska jag be att dom tittar lite extra på armbågen,så det inte är nåt elände där också.

Nehej, nu ska jag ägna mig åt vovvarna ett tag,och ta lite fika sen.

See ya.....

   

Av Marita "Mita" - 27 december 2009 21:35

det var med en skinkmacka till teet. Ja min skinka i år är faktiskt väldigt god om jag får säga det själv. Sen har jag en skål med knäck också, så kvällen är räddad.

Jag tvättade håret förut, och det är lite knepigt med en hand.Första gången så hjälpte gubben mig,men dom andra gångerna har jag gjort själv. Att blåsa håret torrt sen och forma en frisyr, det kan jag glömma. Tur man är kortklippt.  

Nehej, dags att återgå till filmen,slut på reklampausen.

 

Av Marita "Mita" - 27 december 2009 13:27

ja vi åkte iväg med hundarna så dom skulle få springa av sig lite. Även vi behöver ju få röra på oss. Men herregud,det var ju inte upp plogat nån avstickare från landsvägen, så gubben fick ta snöskyffeln och skotta upp så pass  att bilen kom från vägen en bit. Sen skulle vi gå runt den sväng vi brukar ta. Men gud så jobbigt det var att pulsa, och jag som är livrädd att halka omkull,gick i gubbens fotspår.Det blev långa kliv jag fick ta. Måste sett kul ut, för även hundarna ville gå i våra fotspår,så vi gick på rad. Famous råkade plumsa ner i diket, och han försvann nästan.Peppe stod med tusen rynkor i pannan och tittade bekymrat på. Vi fick hjälpa honom upp.

Men nu ska vi äta lättlagat i dag, vi köpte pizza i frysdisken på konsum på väg hem. Perfekt!

Mellansonen kom på besök nu,så han kan få lite rester.  

 

 

Hot Comments 

Av Marita "Mita" - 26 december 2009 23:39

nej precis innan jag hunnit ta på mig ytterkläderna så ringde syrran,då blev jag sittandes och  surrade med henne,så gubben tog hundarna och gick iväg.Han orkade inte vänta,  

Ikväll har vi faktiskt ätit köttfärspaj,riktigt gott som omväxling till julmaten. Julmust älskar jag,så det kan jag dricka mycket av utan att tröttna.

Tittade på stjärnorna på slottet förut,gillar Siw Malmkvist.Hon är så naturlig och härlig. Den här gången verkar det bli riktigt roligt med så bra deltagare. Såg sen den sista delen av Stenhuggaren. Hon skriver så bra deckare Läckberg. Just nu håller jag på med  Fyrvaktaren.

Dottern ringde förut.Resan till stugan uppe i norrland hade gått bra. Herregud så orolig jag har varit hela dan med tanke på snöandet och halkiga vägar. Ja jösses,man får aldrig vara lugn för barnen.

Nu är det dags att krypa i säng och få lite "skönhetssömn"

Natti,natti.....

 

Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com

Av Marita "Mita" - 26 december 2009 17:01

Det får man plocka i sig nu. Skönt att slippa laga mat, och bara få slappa. I år har det varit lite mer omständigt när man inte kan klara sig själv helt. Beroende av att andra ställer upp,det har dom gjort också, så puss o kram till er alla.  

Men man blir ändå trött med huset fullt i två dagar,men oj så roligt det har varit.

Idag har det varit lugnt,och hundarna har legat och sovit och tagit igen sig,det blir fullt upp för dom också. Speciellt Peppe ska ju vara med  och se om det händer nåt kul eller få sig en smakbit.

På självaste julafton så höll Famous på att skrämma slag på oss,när han satte en bit av ett tuggben på tvären i halsen.

Jag har ju svårt eftersom jag är enhänt just nu, men det är ju mig han kommer till, han var så uppjagad så det krävde två stycken att hålla honom så jag lyckades få upp käkarna på honom och dra ut benbiten. Herregud så skakis jag var efteråt och hade blod på hela handen,men det var från hans tandkött det kom.

Annars så var det full rulle i går när Amanda och Ida var här. Mycket paket att öppna blev det såklart.

   Amanda älskar att göra samma saker som mamma,så här står hon och stryker,det höll hon på med jättelänge.

Ida fick en nalle som var större än henne själv,fast hon tyckte duken var roligare att dra i.

Så här trött blir man och måste sova ett tag för att orka med.     

Här sitter jag och Amanda och tittar på Piff o Puff, samtidigt pyttsar jag i henne lite mat.

Ida försöker tutta på bitringarna,det går det också.  

Nehej, nu ska vi ta en sväng med hundarna. 

See ya..... 

Av Marita "Mita" - 23 december 2009 22:57

Nehej, det bidde ingenting på Bingolotto,men det gör ingenting,ändå trevlig underhållning.

Nu har hundarna kissat gonatt, och gubben gick precis och la sig. Sitter väl en stund till och njuter av stillheten innan det blir dags att sova. Mor i huset ska ju gå i säng sist på julaftonskvällen.

Sov gott alla, och jag önskar er en

                 riktigt GOD JUL!!

 


Av Marita "Mita" - 23 december 2009 16:56

Jag tycker det är så skönt och mysigt att koppla av och ta det lugnt kvällen före julafton.Smaka på skinkan som är lite ljummen,absolut är den som godast då. Risgrynsgröten står och sjuder på spisen,den tar vi till frukost i morgon.

Skymningen har sänkt sig,och det är så vackert med snön som bäddar in allting i ett mjukt skimmer. Ljusslingorna glittrar som diamanter.

Ikväll blir det uppsittarkväll med Bingo lotto, lagomt att sitta där och pysa och smaka av julgodiset.  

 

 

Av Marita "Mita" - 22 december 2009 23:04

Ja med gubben alltså,nu får han se vad kvinnokraft har för betydelse. Att det faktiskt finns en hel del att göra,och speciellt så här inför julen.  

Han har ju varit ledig idag så det passade ju bra. Vi var till IcaMaxi på förmiddan, och det var redan mycket folk där, jisses, hur ska det inte se ut i morgon då?Skönt att ha handlingen avklarad.

Har suttit och slappat framför tv,n och haft det riktigt skönt. Handen är inte lika svullen längre och inte armen heller. Men blålila är färgen på armen, fingrana har börjat få mer normal färg också. I morgon ska skinkan göras, sillen la jag in idag så den kan vi provsmaka i morgon,mums.  

Nu blir det sängen och läsa en stund,

Natti,natti....

 


YOSCRAPS Glitter Graphics

Ovido - Quiz & Flashcards